Badkamer, keuken of toilet verbouwen?

Verbouwen? Laat uw leidingen en vloerverwarming deskundig aanleggen

Bij het verbouwen of plaatsen van badkamer, keuken of toilet komt veel kijken. Niet alleen de keuze voor de elementen, kranen of tegels is belangrijk. Ook uw leidingwerk moet passen bij het gekozen ontwerp. Bij de Warmtewacht uit Rijnsburg kunt u terecht voor een deskundig advies. Wij bieden passende oplossingen en verzorgen de deskundige aanleg van leidingen, vloerverwarming en cv-ketel.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is erg comfortabel. Het biedt een aantal voordelen vergeleken met gewone verwarming via radiatoren. Het is energiezuinig; de verwarming komt immers van de grond en niet van boven. U kunt de thermostaat vaak 1 of 2 graden lager zetten voor hetzelfde comfort. Vloerverwarming is bovendien niet zichtbaar. De muren blijven dus vrij om meubels te plaatsen. Er is weinig luchtcirculatie en toch gelijkmatige verwarming.

Onze ervaren vakmensen zijn specialist in het aanleggen van vloerverwarming op verschillende manieren. Zowel voor het scheiden als de zoneregeling. Zo regelt u de temperatuur in ieder vertrek apart. Warmtewacht adviseert u graag.

Neem contact op voor vrijblijvend advies.

badkamer-wilfred.jpg