Over de Warmtewacht

Warmtewacht is een erkend installatiebedrijf uit Rijnsburg. Al meer dan 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en vervangen van gas- water- en cv-installaties. Voor een storing aan uw cv-ketel kunt ons op ieder moment bellen. Wij hebben er namelijk een hekel aan als u in de kou zit. Onze deskundige medewerkers zijn snel ter plaatse en helpen u vakkundig. U kunt weer genieten van een warme douche en warme woonruimte.

 

Maar we doen meer. Ook bij een lekkage, de aanleg van vloerverwarming of mechanische ventilatie kunt u op de Warmtewacht rekenen.

 

Wilt u gebruikmaken van duurzame energie? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Wij zijn specialist in het plaatsen van zonneboilers en zonnecollectoren.

 

Ook de vakkundige aanleg van leidingen of vloerverwarming bij verbouwing of plaatsing van keuken, badkamer of toilet kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden.

 

Warmtewacht al meer dan 35 jaar een begrip in Rijnsburg. Wij zijn erkend Nefit-dealer en aangesloten bij UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Neem contact op voor vrijblijvend advies.